Meistä

Tietoja julkaisemisestamme

Street-OY on maailmanlaajuinen nimi julkaisussa. Aikakausilta ja kirjoilta karttoihin ja kattavaan digitaaliseen sisältöön, missä saat kaiken tarvitsemasi paikallisesta näkökulmasta. Vuosittain miljoonat lukijat luottavat Street-OY: hen ajan tasalla olevista tiedoista, mistä mennä ja mitä nähdä yli 100 kaupungissa ympäri maailmaa. Paikallisten toimittajien luoma dynaaminen sisältö kattaa olennaiset ravintolat, ostokset, nähtävyydet, viihdevaihtoehdot ja paljon muuta, kaikki sisäpiiriläisten näkökulmasta.

Digitaaliset tuotteet

Street-OY: n digitaalinen maailmankaikkeus on ensimmäinen pysähdys savvy lukijoille. Sivustomme on älykkäiden internet-lukijoiden kumppanityökalu. Kaupungit ympäri maailmaa matkustavat voivat löytää asioita, ruokapaikkoja, kauppoja, viihdevaihtoehtoja ja tapahtumapaikkoja. Ajankohtaiset tarinat ja blogisisällisyys sekä 50 000+ ihmisten tekemät asiat ja hauska blogit muodostavat meille hyödyllisen resurssin nykypäivän yleisölle.

Painotuotteemme

Lehti, Vieraskirja, Sponsoroitu sisältö, Tilausvaihtoehdot ja Uutiset ovat osa monipuolista perheta, joka tavoittaa tietoja, joita he tarvitsevat tutkittaessa kaupunkia tai lukemista. Älykäs, alkuperäinen sisältö, upea valokuvaus ja yksityiskohtaiset kartat kattavat kaiken kokemuksen, kuumin keittiömestarin ravintoloista ja erinomaisista paikoista, kuten kuljetus, majoitus ja navigointi.

Jos haluat lisätietoja tai pyytää mainontaa, kirjoita meille. Lähetämme sinulle vahvistusviestin, jossa on pyydetyt mediasisältöohjeet.