Blame the Millennials? For Men, Shorts at Work Is a Thing

Syyttää Millennials? Miehille, Shorts at Work on asia

Tähän kesään asti Dan Dickson ei kannattanut miesten naamiaispaita työpaikoilla. Musiikki-videolevyllä Vevo 39-vuotias luova johtaja Dickson sanoi, että hän tuomitsisi ne, jotka saapuivat jaloilleen.

"Tuntuu siltä, että sinulla ei ole mitään kunnioitusta, kuten olet menossa leiriin", hän sanoi.

Viime aikoina hän on kuitenkin antanut, lähinnä siksi, että "se oli niin tyhmä", hän sanoi.

Syyttää rento perjantai, syyttää silicon Valley, syyttää - kuka muu? - millennials. Shortsit toimistossa ovat yhä yleisempiä.

Ogilvy & Mather, mainonta ja P.R. virasto, joukko miehiä on liittänyt yhteen heidän nimensä Shorts Friday. Melissa Smith, 46, yrityksen varatoimitusjohtaja, sanoi, että hän saattaa tietämättään hypätä liikkeelle, kun uusi työntekijä kysyi häneltä, oliko O.K.

"Sanoin niin kauan, että kaverit pukeutuivat työhön rentoon - ei lyhyitä shortseja - ja he ottivat sen mukaan ja juoksivat sen kanssa", Smith sanoi.

Chris Krautler, 32, PR-osaston varapresidentti, joka on pukeutunut shortseihin, sanoi, että se on sellainen, jolla on merkitystä. "Ryhmämme puolesta herrasmiessopimus oli: jos käytät shortseja, heidän on näyttävä hyvältä", Mr. Krautler sanoi. "Ajatus päällään T-paidassa ja shortseissa ei ole oikein. Siinä on tasapaino. "

Ms Smith on huomannut vaivaa. "Se on oikeastaan aika hauskaa, koska tiimissä on paljon tyyliä, ja he yrittävät tuntea toisiaan joka viikko", hän sanoi.

Blair Decembrele, uraasiantuntija työpaikkahakemisto LinkedIn, sanoi trendi ei ole välttämättä huono asia. "Rento pukeutumiskoodi voi tehdä ihmisistä mukavampaa", hän sanoi, "mikä voi auttaa tuottavuutta."

Vaikka miehet, jotka ansaitsevat palkan oikeudessa tai rahoituksessa, eivät todennäköisesti näytä jonkin verran työpaikkaa milloin tahansa pian, on olemassa merkkejä siitä, että perinteisemmät ammatit painavat vanhoja käsityksiä pukeutumisesta. Esimerkiksi Goldman Sachsilla on kesäkuusta lähtien ollut "ympärivuotinen rento pukeutumiskoodi" globaalille tekniselle tiimilleen, yhtiön tiedottaja sanoi.

Kaikki eivät ole mukana. Tom Ford sanoi kerran kuuluisasti: "Ihminen ei saa koskaan käyttää lyhyitä vaatteita kaupungissa", ja 29-vuotiaan Zachary Woods, joka työskentelee yritysten kehittämisessä, tuntui olevan samaa mieltä. "Työssäni yritän keskittyä", Mr. Woods sanoi. "En pysty käsittelemään vasikoita, jotka loistavat koko toimistossa."

Ja on haitta niille, jotka ovat menneet yhdessä shortsitrendin kanssa: yritysilmastointi. "Sinä kävelet töihin, ja se kuumenee helvetinä ja olet onnellinen, että olet pukeutunut shortsit", Mr. Krautler sanoi. "Mutta kun pääset sisään, se on aika kylmä. Nyt ymmärrän, mistä naiset tulevat, kun he valittavat. "