Vastuuvapauslauseke

Tiedot sisältyvät alexmagazine10.com ("Palvelu") on tarkoitettu vain yleisiin tietoihin ja ei ole oikeudellista neuvontaa. Street Blush OY ei ole vastuussa Palvelun sisällön virheistä tai laiminlyönneistä. Street Blush OY ei missään tapauksessa ole vastuussa mistään erityisistä, suorista, epäsuorista, välillisistä tai satunnaisista vahingoista tai mahdollisista vahingoista, jotka johtuvat sopimuksen tekemisestä, laiminlyönnistä tai muista vahingonkorvauksista, jotka johtuvat Palvelun tai Palvelun sisällöstä.

Street Blush OY pidättää oikeuden tehdä lisäyksiä, poistoja tai muutoksia Palvelun sisältöön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Mitä teet tällä sivustolla olevien tietojen perusteella ( alexmagazine10.com ), on tiukasti omalla vastuullasi. Street Blush OY ei ole vastuussa mistään menetyksistä ja / tai vahingoista, jotka liittyvät verkkosivujemme käyttöön.

Street Blush OY ei takaa, että verkkosivuilla ei ole viruksia tai muita haitallisia osia. Huomaa myös, että kun poistut verkkosivustollamme, muilla sivustoilla saattaa olla erilaisia tietosuojakäytäntöjä ja ehtoja, jotka ovat meidän hallintomme ulkopuolella. Varmista, että tarkista näiden sivustojen tietosuojakäytännöt ja niiden käyttöehdot, ennen kuin otat yhteyttä yritykseen tai lähetä tietoja.

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää sivuston vastuuvapauslausekkeistamme, ota yhteyttä tähän yhteydenottolomakkeeseen.