Exercises fit people do every day

Harjoittelut sopivat ihmisiin joka päivä

Me kaikki tiedämme, että meidän pitäisi harjoittaa ja liikuttaa elimiämme joka päivä. Mutta jos ajattelu tuntien käyttämisestä kuntosalilla, luokkahuoneen tai jopa vain uskomattoman hikisen, ei kuulosta houkuttelevalta, älä huoli.

On niin monia erilaisia ​​tapoja pysyä muodissa, että eniten työkykyiset ihmiset voivat löytää ohjelman tai harjoituksen, jota he todella haluavat, mikä auttaa heitä haluamaansa kehoa. Kysyin studioalan omistajilta, kouluttajilta ja muilta asiantuntijoilta, mitä harjoituksia tai ohjelmia voit päivittäin pysyä kunnossa.

Jooga

Maggie Umberger, Chicagossa toimiva jooga- ja kunto-opettaja sekä A Sweat Life -ohjelman sisällönjohtaja, kertoi minulle, miksi jooga aiheuttaa erinomaisen tavan pysyä kunnossa joka päivä. Hän suosittelee erittäin paljon käänteistä lankkua. "Meillä on paljon taaksepäin taitoksia luokassa, joten tämä asento ei ole vain suuri laskuri eteenpäin taivuttamiseen, se luo vahvuuden ja vakauden sekä liikkeen liikkeen olkapäähän. Teet myös vahvistamalla selkääsi ja tricepseja epätavanomaisesti (kuten esimerkiksi push-ups), hän sanoo.

Umberger suositteli myös, että poseilla oleva päinvastainen pöydänvaihto on suuri muunnelma, jotta pystytään rakentamaan ydinvoimaa ja kehittämään liikkeen liikkeen alue, jos kääntölevy on liikaa. Voit aloittaa taaksepäin pöydän kannen - pitämällä sitä 3-5 hengelle, kun nostat lantion - ja kehittämällä suorittamasi "reps" määrän, lopulta työskentelemällä täydessä kääntölevyssä. Ole varovainen, jos sinulla on rintaneula-oireyhtymä, sillä täysi kääntölevy voi olla kova ranteille. "

Laudoitus

Puhuin Chicagon studiossa toimivan Kelly Magnus -opettajan kanssa, joka selitti: "Harjoittelun pitäisi olla joka päivä vahvuus ja liikkuvuus [koulutus]. Erityisesti matala vaikutus ydinvoimakkuus, kuten lankku (tai lankan muutos). Ydinliike ja voima ovat olennaisia ​​kaikessa, mitä teemme - ydin on kaikkien liikkeidemme perusta. "

Magnusin mukaan, jolla on vahva ydin, hyödyttää koko kehosi, "[Se] estää selkäkipuasi, parantaa asentoasi, tukee kävelyä, antaa sinulle kyvyn nostaa laatikko ja on paras tapa parantaa kehitystä. Rakastan lankkua erityisesti siksi, että se toimii ytimessäsi stabiloitavien lihasten kanssa ja vaatii sinua keskittymään tasapainoon. "

Jeana Anderson Cohen, Chicagossa sijaitseva kouluttaja ja Sweat Life -yhtiön perustaja, on myös suurten lautojen kannattaja. "Jos tehdään oikein, otat lihakset päästä varpaisiin tavalla, joka parantaa asentoasi ja auttaa sinua siirtymään päiväsi aikana."

Hän sanoo: "Se ei ole välttämättä haastava, toisin kuin toinen, mutta kyynärvarren lankkeeseen liittyy enemmän olkapäälihaksia ja lievittää painetta ranteisiin. Mieluummin kyynärvarren lankku, koska jokapäiväisessä elämässä meillä on taipumus asettaa paljon painetta ranteillemme. "

Running

Bettina Gozo, Chicago-pohjainen Nike Master Trainer, Certified Functional Strength -valmentaja ja Korjaava harjoitus -asiantuntija suosittelee päivien käyttämistä. "Voit ajaa vaivattomasti stressin poistamiseen", hän sanoo. "Valitse vauhti, jonka tunnet kestävän pitkään. Tämä on jotain, jota voit tehdä päivinä, jotka haluat vain liikkumaan hieman, mutta älkää liittäkää liikaa rasitusta kehoon. "

Mutta parempaan harjoitteluun hän sanoo: "Aloita käydä vauhtiin, joka on hieman epämukavampi ... Tämä on vauhtia, jonka pitäisi tuntua haasteelta, mutta jota voidaan tehdä pitkään aikaan. Tämä on hyvä alku ihmisille, jotka haluavat aloittaa harjoittelun pienelle kisalle, kuten 5k. "

Gozo selitti myös, kuinka juoksu on erinomainen tapa pitää kaloreita poltettavana päivässä. "Voit myös haastaa itsesi ja polttaa enemmän kaloreita loppupäivän ajan. Voit tehdä tämän toimimalla epämiellyttävään tahtiin lyhyeksi ajaksi (30-45 sekuntia) ja tuomalla sen sitten takaisin helposti aerobiseen tahtiin tai jopa kävelemään. Tämä nopeuttaa sydämesi sykettä yli 80%: n maksimisykkeestäsi, mikä on kohta, jossa kehosi ei voi poistaa maitohappoa niin nopeasti kuin se tuotetaan. Tämä nostaa laktaattikynnysarvoa, mikä parantaa yleistä kuntoa ja suorituskykyä samalla kun poltat enemmän kaloreita muualla! "

Jalkapallo

Mukaan Michael Magidin, entisen ammattilaisjalkapallon ja LA-maalivahtikorkeakoulun perustajan mukaan, jalkapallo on erinomainen tapa pysyä kunnolla päivittäin, koska se yhdistää kaikki olennaiset ainesosat tasapainoisen kunto-ohjelman ylläpitämiseksi.

Hän selitti, että "jatkuva nopeuden ja nopeuden muuttaminen jäljittelee intervalliharjoitusta juoksumattoon, joka on tieteellisesti osoittautunut tehokkaammaksi aineenvaihdunnan lisäämiseksi ja rasvan polttamiseksi sitten lenkillä. Jalkapallon pelaaminen myös luo ydinvoimaa jatkuvan pallomisen kautta, ja hyppääminen pakottaa sinut kiristämään abs-tasapainon. Tämä johtaa tyylikkäisiin keskiosastoihin. Lisäksi jalkapallon pelaaminen luo alaraajojen voimaa. Jalkojen jatkuva kääntyminen ja taivuttaminen on loistava tapa lujittaa gluteita, hamsters ja quads. Lisäksi vaadittava liikkuvuus lisää joustavuutta ja vähentää vammoja. Lopuksi anaerobisen käsittelyn elementti, kuten nopeat purskeet ja räjähtävä liike johtavat terveellisempään sydän- ja verisuonijärjestelmään. "