Fashion trends started by the Kardashians

Kardashilaiset aloittivat muodin trendit

Ei ole kiistämättä sitä, mitä Kardashian perheen valtava voima on tullut muotiteollisuudelle. Pelkästään Instagramissa heillä on yli 380 miljoonaa seuraajaa viiden sisaren välillä, jotka kaikki odottavat saavansa kiinni seuraavasta suuresta trendistä. Myös muotisuunnittelijat ovat huomanneet. Vaikka he eivät kävelisi kiitotietä (katsomme sinua, Kendall!), Sisaret ovat johdonmukaisesti edessä ja keskellä Fashion Weekin aikana, lähellä suuria suunnittelijoita, kuten Marc Jacobsia, ja jopa omia vaatteita ja meikkiä linjat. Tykkää tai ei, Kardashians ovat nykyajan muotidynastia. Lue lisää kardashialaisten aloittamista kuumimmista muodista.

Smoky eye

Ennen ääriviivausta ja dramaattisia huulia otti kauneuden kohtaus huomioon, monet naiset flokkivat savuisen silmän suuntauksen. Ei ole yllättävää, että kardashilaiset olivat ensimmäisiä, jotka edistivät tätä ulkoasua. ”Kardashialaiset tunnetaan ensimmäistä kertaa syvästi savuisesta ja tuskallisesta silmästä”, meikkitaiteilija Shara Strand selitti minulle. ”Harmaan ja mustan sekoitetun ja savun varjon kehitys johtui suurelta osin Kardashian tytöistä.” Ei yllätys!

Märkä hiukset näyttävät

Useimmille meistä kosteat hiukset ovat vain tapa kertoa muulle maailmalle, että heräsit liian myöhään, jotta voit tehdä nopean juoksun puhaltimella. Kardashilaisille kuitenkin kosteat hiukset sytyttivät ”märkä hiukset eivät välitä” trendin, joka vei punaisen maton, The Style Foundryn omistajan ja vaatekaapin stylistin Megan Moranin mukaan. "Kim osoitti, että tyylikäs pulla ei ole ainoa tapa nopeasti valmistautua päivälle ja loput perheestä seurasi puku", Moran sanoi. Trendistä tuli nopeasti suosittu Hollywoodissa, ja kuten useimmat Kardashian aiheuttamat suuntaukset, se johti vaiheittaiseen ohjeeseen ja videopalveluihin kaikkialla Internetissä.

Värilliset hiukset

Öljyn liukkaat hiukset, ruusukultaiset hiukset, piilotetut sateenkaaren hiukset… Mitä heillä kaikilla on yhteistä? No, se todennäköisesti oli innoittamana Kylie Jennerin lukoista. Yksi selaa hänen Instagramia ja näet hänen hiuksensa muuttavan värejä lähes päivittäin. ”Rehellisesti sanottuna se, mitä ajattelin asettamaan kaiken pois, on se, kun leikasin hiukset pois, kun olin 16-vuotias ja värjäsin sinistä”, hän haastoi haastattelussa Interview-lehden kanssa. ”Sen jälkeen tunsin oloni niin vapaaksi ja halusin kokeilla ulkonäköäni.” Muualla maailmassa seurasi puku, ja Kylie ei ole ujo myöntämään sitä sen takia. ”Aloitin peruukit, ja nyt jokaisella on peruukit”, hän kertoi Marie Clairelle. "Minä vain teen mitä haluaisin tehdä, ja ihmiset seuraavat."

Muodin ja kauneuden maailman trendit muuttuvat aina

Julkkisilla on valtava vaikutus siihen, mikä on suosittu, ja sosiaalisen median ansiosta on helpompaa kuin koskaan pukeutua ja näyttää suosikkijulkaisuistasi. Kardashilaiset ovat viihdeteollisuuden liikkeellepaneva voima. Meillä ei ole ihme, että niillä on tällainen vaikutus nykypäivän trendeihin, kuten meikki- ja vaatemerkkinsä eri televisio-ohjelmistaan. ”Kardashians on antanut meille viime vuosina paljon suuntauksia,” muoti-bloggaaja Amanda Maxwell kertoi minulle - ja olemme varmoja, että nyt ei ole pysähdyksiä.