For Cubs and Steve Bartman, Anger Still Appears to Be in Play

Cubsille ja Steve Bartmanille Anger näyttää yhä olevan pelissä

Steve Bartmanille annettiin maanantaina World Series -rengas, jonka pitäisi tehdä Chicagon Cubs-fani tyytyväisenä köyhälle ja kiitollinen rauhanomaisen sovinnon tekemisestä.

Mutta jos tämä oli todella itsepäinen, 14-vuotinen kansalaiskuristus, niin se ei tunne jotenkin todella onnellista loppua. Bartman sai Cubin johtajilta lahjakortinsa lahjaksi suljetussa ovessa pidetyssä kokouksessa.

"Toivon, että me kaikki voimme oppia kokemuksistani nähdäksesi urheilun viihdenä ja estää ankara scapegoing", Bartman sanoi, "ja haastamaan tiedotusvälineet ja opportunistiset voittajat harjoittamaan liiketoimintaa eettisesti kunnioittaen henkilökohtaista yksityisyyttä koskevia oikeuksiaan ja käyttämättä henkilöitä omaa etua tai taloudellista hyötyä. ”

Missä on viha tai sulkeminen missä tahansa?

Todellisessa satuosassa Bartman olisi kunnioitettava Wrigley Fieldin pelissä, saamaan pysyvän ovaation, kun heittivät ensimmäisen pikiään, ja sitten johdattaa kaikki "Take Me Out to the Ball Game" -peliin seitsemännen- inning-venytys.

Tämä on epätodennäköistä useista syistä. Bartman näyttää olevan hyvin yksityinen henkilö, joka on täyttänyt valokeilaansa ja sen aiheuttaman vääristymisen. Hän on jälleen neuvonut tiedotusvälineitä pysymään poissa.

On vaikea tietää, millaisia vihamielisiä tervehdyksiä hän kesti, kun se oli häirinnyt vuoden 2003 National League Championship Seriesin 6. pelin epäonnistumista - instinktiivinen reaktio, joka on ehkä estänyt Cubsin vasemmalta näyttelijältä Moises Aloun rekisteröimästä toista ulos kahdeksannessa pelivuorossa . Cubit yrittivät suojata kolmen juoksevan lyijyn, mutta Bartmanin virheen jälkeen he antoivat sen nopeasti.

Jos New Yorkerit haluavat liittyä, harkitse sitten seuraavaa: Mitä jos Jeffrey Maier, Yankees-fani, joka oli tuolloin 12-vuotias, olisi kääntänyt Baltimore Oriolesin lentopallon kotiin, joka oli pelattu vuoden 1996 American League Championship Series -sarjan pelin 1 aikana lentää palloa, jonka osui Derek Jeter, teko, joka auttoi johtamaan Yankeesia voittoon? Varmasti Maierin nuoret olisivat olleet hyvin erilaisia, ja hän ei ehkä vieläkään ole tyytyväinen Bronxiin.

Bartmanille tämä on vielä. Kuvittele reaktiota, jos hän ilmestyi pudotuspeleissä tänä lokakuussa, ja Cubit hävisivät. Kiusaussykli käynnistyy uudelleen. Twitterin kova maailmankaikkeus, joka luotiin vuonna 2006, toimisi täydellä kaasulla.

Bartmanin taistelu ei ollut koskaan Cubien kanssa, jotka olivat tavoittaneet häntä vuosien varrella. Hänen sodansa oli aina hurmaava tuuletinelementti, joka otti tämän tavaramerkin liian vakavasti ja ei koskaan myöntänyt, että joukkue, ei Bartman, puhalsi sarjan. Kahdeksannen hirvittävän huipulla Cubit luopuivat kahdeksasta juoksusta, viidestä osumasta ja kolmesta kävellen Miami Marlinsiin. He tallensivat myös villiäänen ja virheen.

Niin tuskallinen kuin Cubs-faneille kuin minä, mene takaisin ja tarkastelemme uudelleen Game 6 -pelin loppua. Se on jälleen yksi tapa vapauttaa Bartman synnistä, jonka fanit antavat hänelle.

Alou on muuttanut tarinaansa pari kertaa pelistä, mutta toistot osoittavat, että hän luultavasti olisi luonut Luis Castillon epämiellyttävän pallon. Vaikka on mahdotonta tietää, mitä olisi tapahtunut seuraavaksi, jos Alou olisi tehnyt saaliin, tosiasiallisesti seuratut näytelmät tarjoavat suunnitelman todennäköiselle romahtamiselle.

Tässä hypoteettisessa selostuksessa Jeff Coninen lentopallo pois päältä Kyle Farnsworth olisi ollut kolmanneksi kahdeksannen yläosassa toisen sijasta, vain kaksi Miamia pisteytti. Cubit olisivat johtaneet Marlins, 3-2, tullessaan yhdeksänteen. Mutta sitten Mike Mordecai, joka kaksinkertaisti Farnsworthin tämän pelin todellisessa kahdeksannessa sisävuorossa, tekee sen yhdeksännessä, ja Juan Pierre sitten lähtee pois Mike Remlingeristä sitomalla pisteet.

Cubit tulivat erilleen toisistaan. Lyijy olisi luultavasti haihtunut ilman Bartmanin häiriöitä. Joka tapauksessa Cubit menettivät pelin 7 ilman katsojan sabotaasia.

Nyt Cubit ovat voittaneet mestaruuden 108 vuoden jälkeen, Bartmanilla on rengas, ja maailma ei vieläkään tunne aivan oikein. Cubit näyttävät yrittävän liian kovasti tehdä muutoksia. Bartman lähtee esille luennollaan, kun useimmat meistä haluavat hänen liittyvän juhliin.

Se ei ole oikeudenmukaista, mutta joskus pudonnut virheellinen pallo on aina virheellinen.