For Men With Style Questions, This Brooklyn Shop Has Answers

Miehille tyylikkäissä kysymyksissä tämä Brooklyn -kaupassa on vastauksia

"Voitko lopettaa tämän tekemisen? Olen työskennellyt kovasti, jotta saan tuon puun tänne. "

Bethany Vogel pahoinpiteli koiraansa, Schichiä, 4 kuukauden ikäistä husky-sekoitusta, joka riehui puuhun, joka on osa Wolves Withinin sisustusta, joka on kodikas vaatekauppa Brooklynin Greenpoint-osassa. Vogel ja hänen aviomiehensä Max avasivat paikan vuonna 2011. He alkavat vaatetuksesta tulevilta suunnittelijoilta ja vintage-esineiltä, ​​kuten Zippon sytyttimiä, jotka ovat siirtyneet kotitalouskauppaansa Home of the Brave.

"Mikään ei näyttänyt nuorille suunnittelijoille, jotka tekivät asioita Yhdysvalloissa, jotka olivat todella suunnittelun perinnöstä ja tukivat ihmisiä ja prosessia sen takana", Vogel sanoi.

Hänen miehensä puhui kanssamme siitä, mitä miehet ostavat juuri nyt.

Mikä on kesätyyli, joka on myyty hyvin tänä kautena?

Hyvää kesää meillä on hyvin paitoja. Meidän miesten asiakaskunta tulee meille, koska paitoja. He eivät löydä eroja, jotka toimivat hyvin, ja se on ongelma, joka kaverilla on. Kaikki eivät ole samanlaisia ​​kuin pienet, keskisuuret, suuret tai suuret.

Mikä toimi minulle?

Suosittelisin Alex Mill. Rakenteellanne on järkevää, koska se on rennompaa mutta silti näyttää modernilta ja sopii trendien kanssa. Olet lyhyemmällä puolella, mutta leveämpi. Athletic.

Kiitos. Mikä pituus shortsit oli tänä vuonna?

Yleensä lyhyempi pituus. Rakastamme Alex Cranen shortsit. Esitimme sen viime vuonna, mutta tänä vuonna kaikki saivat aluksella näyttää enemmän polvia ja jalkoja. Lopulta se on miellyttävämpi; siinä on joustava vyötärönauha. Tämä on toinen hieno asia Alexista: Suurin osa hänen tavaroistaan ​​on liinavaatteita, joka on hengittävä materiaali, on ollut pitkään aikaan ja kestää ikuisesti. Voit silitysraudan, ja se näyttää hyvältä ja teräväksi, mutta voit myös käyttää sitä rypistyneenä. Se voi olla erilaista elämää. Ensi vuonna hän aikoo tehdä housuja.

Entä jos et ole pikkujoulu?

Henkilökohtaisesti menen Save Khakiin. Kolme vuotta sitten, he tekivät tämän sopivan, joka oli erittäin rento ja se oli hyvin vastaanotettu, etukäteen pakattu tyyppi kaveri, leveämpi yläreunassa ja kartiomainen alareunassa. Nyt se on kaikkialla. Ne ovat puhtaita, kartiomaisia, viisi taskutyyliä, puuvillaa. Voit käyttää niitä töihin ja sitten ulos yöllä.