Here’s what you never knew about Blue Ivy Carter

Tässä ei ole koskaan tiennyt Blue Ivy Carterista

Beyoncé on salaperäinen julkkis. Hän on niin vartioinut julkista persoonallisuuttaan, että se on jännittävää, kun hän jopa kommentoi julkaisijan kautta sähköpostitse profiilin kautta äidistään. Joten ei ole ihme, että hänen tyttärensä, Blue Ivy Carterin, yksityiskohdat ovat niukat. Hän on 5-vuotias, joka ei koskaan pyytänyt olla valokeilassa ja ansaitsee yksityisyytensä.

Näin ollen tietenkin jokainen haluaa tietää Beyn suloisesta kutemasta. Hänen äitinsä on kuningatar, joten hän tekee hänelle eräänlainen prinsessa, eikö? Tässä on muutamia mehukkaita (ja täysin lapsiystävällisiä!) Tietoja sinistä Ivy: tä, jota et ehkä tiedä.

Hän on vieraillut kappaleissa sekä äidilleen että isälleen

Voit jo kuulla Bluein pienen äänen sekä äitinsä että isänsä kappaleista. "Sinisen" (saada se?) Loppupuolella Beyoncén vuoden 2013 omasta nimisestä albumista voit kuulla silloin lapsen, joka yrittää lausua äitinsä nimeä ja saada lähelle "Bee-sa-yay". -stars musiikkivideossa kappaleelle. Ja Jay-Z: n albumissa 4:44 kappale "Legacy" tarkoittaa sitä, mitä hän jättää lapsilleen kuolemansa jälkeen. Kappale alkaa Blue Ivyllä, joka kysyy: ”Isä, mikä on tahto?”

Kukaan ei saanut koskettaa häntä vauvana

Tämä on varmasti juoru, mutta olkaamme rehellisiä: se on melko uskottavaa. Huhu on, että Bey ja Jay eivät antaneet kenenkään koskettaa vauvan Blue Ivyä ilman kirurgista maskia, ja lateksikäsineitä.

Mutta tule miettimään sitä, että ihmisten pitäisi luultavasti joutua käyttämään kirurgista maskia ja käsineitä ennen kuin tulevat mihin tahansa Queen Beyn läheisyyteen. Et halua, että "normaali" hieroisi hänet ja saastuttaisi hänen viileyttä.

Hän kiersi äitinsä kanssa vauvana

Ottaa mahdollisuus mennä kiertueeseen Beyoncén kanssa on elinikäinen kokemus. Valitettavasti Blue Ivy ei todennäköisesti muista sitä, koska hän oli tuolloin 19-vuotias. Se on kunnossa, koska pikkuinen äiti Beyoncé muistaa sen tarpeeksi molemmille.

"Se on todella mielenkiintoista, koska olen kiertänyt tyttäreni kanssa ensimmäistä kertaa ja unelmani on aina ollut tasapainottaa elämäni ja urani", laulaja sanoi lehdistötilaisuudessa (Cosmopolitanin kautta) vuonna 2013. mielestäni se on yksi asia, jota naiset kamppailevat, koska se on niin vaikeaa. "

Sininen pystyy nyt opettamaan Sir ja Rumi toistensa köysiä äidin kanssa.

Hän on itsenäinen tanssija kuin äitinsä

Ei ole yllättävää, että jokaisella, joka liittyy Beyonceen, on joitakin liikkeitä. TMZ julkaisi videon Blue Ivy'n äskettäisestä balettikappaleesta, ja vanhin Knowles-Carter-lapsi on todellinen itsenäisyys. Rehellisesti sanottuna hän tappaa sen - Maapallon, Wind & Fire'n "syyskuun" virheen. Ehkä hänen seuraava esiintyminen yhdessä vanhempiensa musiikkivideoista sisältää jonkin verran koreografiaa.