How to make your workout benefits last longer

Kuinka harjoittelun edut kestävät kauemmin

Yritämme saada kaiken irti harjoittelusta, ryhtymästä jännittäviin uusiin harjoituksiin ja viettämään tunteja ja tunteja hymyilemään sitä kuntosalilla - vaikka olisimme paljon tekemässä jotain muuta. Joten, miten jatkamme etuja, joita olemme työskennelleet kovasti? Miten voimme pysäyttää itsemme tasoittamisesta ja sen seurauksena menettää kiinnostumme liikuntaohjelmaan? Ja mikä tärkeintä, miten päästäisiin "polttavaan jälkivaikutukseen", mikä voisi auttaa meitä polttamaan rasvaa jopa kolmen päivän kuluttua työskentelystä?

Kysyin monilta merkittäviltä kuntoliikkeiltä, ​​että heillä on huippuvihjeitä siitä, miten harjoittelun edut kestävät vielä pidempään, pitävät terveellistä elämäntapaa tiellä ja mielessäsi - ja kehossasi - täysin sitoutuneina.

Nosta raskas

Naisilla voimme joskus olla peloissaan nostamaan isoja, raskaita painoja, pelkäämään saada suuria. On kuitenkin syytä muistaa, että painokoulutus, kuten HIIT, on ihanteellinen tämän vaikeasti jälkivaikutuksen tuottamiseksi.

Valerie Bisharat, terveysalan asiantuntija, sertifioitu henkilökohtainen valmentaja ja naisten kuntoasiantuntija National Sports Academyin kautta, kertoo, että "painonhallinta - huomattava paino - lisää laihaa massaa, joka on ehdottoman kriittinen näköiseksi".

Buckley ehdottaa sekoittumista, joten kehoasi ei kyllästy. "Nostoa raskaita töitä vieläkin paremmin, jos harjoittelet paljon erilaisia ​​hissejä, jotka löivät lihaksia koko kehossa", hän sanoo. Jos työskentelet yhdessä lihaskyhmässä ja siirryt seuraavaan, "keho on menossa töihin todella kovaa, ja kestää kauemmin takaisin, mikä pidentää polttamisen jälkeen".

Syö oikein

Se, mitä teemme kuntosalilla, on tietysti erittäin tärkeä. Mutta kun on kyse ruoasta, vanha mainos koskee: sinä et vain voi kouluttaa huonoa ruokavaliota. Jos ajattelet, että voit syödä kauheasti koko päivän, tappaa itsesi joka päivä kuntosalilla ja nähdä tuloksia edelleen, unohda se. Robert Herbst, henkilökohtainen valmentaja, valmentaja ja voimansiirto ehdottaa, että syömme "tasapainoisen ruokavalion, jossa on oikeat makro- ja mikro-ravintoaineet. Hyvät proteiinit, rasvat ja hiilihydraatit, ilman roskaa. "

Kuten Ivana Chapman, henkilökohtainen valmentaja, ravitsemusvalmentaja ja Lean365: n perustaja, selitti: "Yritetään torjua kaloreita / kaloreita yhtälöön, mikä voi olla turhaa työtä, jos yrität pitää harjoituksesi hyötyä." Mitä enemmän lihaksia on, "aineenvaihduntasi aktiivisempi kehosi on." Lisäksi, jos sinulla on vähän makeaa hammasta, muista myös, että "myös insuliiniherkkyydenne kasvaa, mikä tekee sinulle todennäköisempää käyttää hiilihydraatteja, "ottaa lihaa enemmän kuin varastoida rasvaa."

Juo enemmän vettä

Riippumatta kuntotasosi tai pitkän aikavälin terveyttä tavoitteita, mitä sinun pitäisi ehdottomasti juo enemmän on hyvä ol 'H2O. Varmista, että saat tarpeeksi vettä koko päivän, ei vain harjoittelun aikana. Kuten Mitrea toteaa: "Vain kun harjoittelu on ohi, se ei tarkoita sitä, että kehosi tarvitsee vettä ja elektrolyyttejä."

Vesi on monenlaisia ​​etuja, kuten Nina Niyri, kouluttaja ja osakkaana 4U Fitness, neuvoo, "Juominen vähintään 64 unssia päivässä auttaa maksaasi tekemässä työtä: rasvan aineenvaihdunta. Se voi myös lisätä energiatasoa ja auttaa elpymisprosessissa. "Se voi kuulostaa itsestään selvältä, mutta alkoholin väheneminen auttaa pidentämään myös kunto-etuja. Kuten Niyiri selittää, "alkoholin kalorit ovat etusija elimistössäsi muiden polttoaineiden lähteiden suhteen. Kun juot, rasvanpoltto loppuu, kunnes poltat pois nämä kalorit. "

Palauta ruokaa

Toipuminen harjoittelusta on lähes yhtä tärkeä kuin varsinainen harjoittelu itse, ja ruoka on valtava osa tätä prosessia. Vaikka niin kutsutut korkeaproteiiniset smoothit ovat erittäin suosittuja juuri nyt, Mitrea neuvoo pysymään poissa niiltä siinä olevan sokerin "poltetaan nopeasti ja ei anna sinulle energiaa loppupäivän ajan." Jos haluat maksimoida palautuksesi , Herbst neuvoo "antamaan keholle asianmukaiset ravintoaineet kahden tunnin kuluessa: proteiini lihaksen korjaamiseksi ja hiilihydraatit lihastiglykogeenin palauttamiseksi."

Ethan T. Schmidt, sertifioitu kouluttaja ja GymBullin perustaja, selittää tiedettä näiden vaikeasti saavutettavien voittojen takana. "Kehosi ei vain kasvaa voimakkaammin: se tarvitsee polttoainetta, jonka laitat keholle aikana [ja] harjoittelun jälkeen." Tyler Spraul, sertifioitu vahvuus ja hoito-asiantuntija sekä päävalmentaja harjoittelussa. com, sanoo: "Vaikka et tee mitään muuta, syöminen älykkääksi on yksi parhaista keinoista ripustaa tuloksiisi pisimpään."