The best bodyweight exercises you can do anywhere

Parhaat ruumiinpainon harjoitukset, joita voit tehdä missä tahansa

Riippumatta siitä, oletko onnekas päästäkseen koko kuntosalille tai etsit tapoja päästä kotiin, tai joitain parhaita harjoituksia, joita voit tehdä, ei tarvitse lisävarusteita lainkaan.

Se on oikein, on olemassa monia harjoituksia, joita voit tehdä omalla ruumiinpinnalla, haastaen voimaa ja jättäen lihastesi (ja rasvaa!) Poltettavaksi. Kun vain harjoitteluun tarvitsemasi tilanne on tosiasiallisesti täydellinen - olitpa kyseessä kuntosali, puisto tai hotellihuone - niin kaikki ja kaikki tekosyydet lentävät ulos ikkunasta, kun pysyt ajan mukana terveellisellä ja aktiivinen rutiini.

Lankku

Jos olet koskaan pudonnut lankkuun, tiedät koko ytimen välittömän tunteen sitovan pitämään sinut vakaana ja paikallaan. Muotin mukaan "lankku on yksi parhaimmista harjoituksista litteä, pehmentävä vatsassa, koska se toimii kaikki ytimesi lihakset, mukaan lukien suorat abdominus (" kuuden paketin lihakset "), transverse abdominus, sisäinen ja ulkoiset viistot, lonkat ja selkä. "

On niin paljon hienoja liikuntaa, että voit tehdä, johon kuuluu klassinen lankku. Voit jopa pelata erilaisia ​​muunnelmia, kuten sivutankoa, tasoituslevyä tai (kokeile tätä kovaa lankakysymystä!), Joka liikkuu ylös ja alas lankussa musiikin mukana.

Burpee

Yksi persoonallisista suosikeistani, koska se on rakastettu rakkaus vihata suhdetta, on burpee. Burpee on silloin, kun pudotat lankkuasentoon seisomasta, teet pushupia, hyppää jalkasi eteenpäin vastaamaan käsiäsi ja sitten hypäsi kädet ilmassa. He saavat sykkeesi nopeasti, työskentelevät koko kehossa.

"Itse asiassa burpees ovat yksi parhaista harjoituksista, jotka ovat koskaan tehostaneet urheilua ja muuta toimintaa", totesi Krista Stryker Mind Body Greenille. Jos etsit hyvää tapaa testata kuntotasosi, kokeile tätä 100 Burpee Challenge -tapahtumaa ja katso, kuinka kauan se kestää sinut!

Punnerruksia

Push-ups ovat normaali harjoittelu, jonka me kaikki tiedämme. Mutta jos olet suhteellisen uusi harjoittelu, saatat ajatella, että he ovat liian kovaa - ja jopa jotain, mitä sinun täytyy työskennellä. Ei totta! "On olemassa niin monia erilaisia ​​muunnelmia push-ups, ei taitotaso on jätetty pois hyötyä tämän harjoituksen. Aloittelijat voivat tehdä työntöjä seinää vasten, kun he kävivät jalkojaan poispäin seinästä niin pitkälle, että harjoitus haastaisi ", sanoi NASM-sertifioitu kouluttaja Jody Braverman.

Riippumatta nykyisestä kuntotasosi tasosta, push-ups ovat loistava harjoittelu arenaaliasi. Jos olet tylsistynyt standardin kanssa, voit aina vaihtaa sen yhdellä monista muunnelmista, kuten timantti-, plyo- tai Spider-Man-työntövoimasta.

kyykky

Yksi kaikkein alittavimmista harjoituksista kaiken aikaa? Kyykky. Nerd Fitnessin mukaan "kyykkyasetus on uskomattoman yksinkertainen. Jalkaa jalkasi hieman leveämpi kuin lantasi. Varpaasi on suunnattava hieman ulospäin - noin viisi - 20 astetta ulospäin. Katso suoraan eteenpäin ja valitse se kohta, joka on edessäsi. Haluat tarkastella tätä kohtaa koko ajan kun kyykkyjä, ei katselemaan lattialle tai ylös kattoon. "

Kammarit toimivat vahvistaen koko kehon, vakauttaa ydin ja nostavat booty. Voit tehdä yksinkertaisen painonpudotuksen, jota kutsutaan myös "ilmatyynyksi", tai jos sinulla on lisälaitteita, lisää painoa ja suorita etummaiset kyykkyjä, selkäkyykkyjä tai kyykkyjä.