The stunning transformation of Kelly Ripa

Kelly Ripan upea muutos

Komedian kuningatar, haastattelu ja keskustelujen näyttäminen, kaikki yhdessä, Kelly Ripa on sellainen nainen, jonka tunnette automaattisesti olevan paras ystäväsi. Hän yhdistää yleisönsä ja jakaa omia elämäntapojaan - joka aamu. Ja hän näyttää aina upealta.

Kaiken kaikkiaan hänen huumorintaju on positiivisesti tarttuva. Joten miten tämä äiti, isäntä ja eräänlainen viihdyttelijä todella tekevät kaiken? Katsokaamme Ripan upeita muutoksia vuosien varrella.

Äidin tuki, kasvava

New Jersey natiivi, Ripa asui siellä kunnes hänen myöhään teini, kun hän meni New York City. Kun lapsuudesta keskustellaan, Ripa on aina ollut avoin suhteistaan äitinsä kanssa. Hän jakoi teoksessa I Love You, Mom! (Good Housekeepingin kautta), ”Kasvoin, tiesin, että voisin luottaa apuunne esteissä, joita olen kohdannut. Olisin riippuvainen siitä, että hylkäät kotitehtäväni koulussa, kun jätin sen kotiin, ajaisin ympäriinsä kaikkeen toimintaani, tai jopa kertoa minulle, että hiukset näyttivät hyvältä, kun sitä ruiskutettiin ja kiusasi vähintään viisi jalkaa ilmassa !”

Ja vaikka Ripan äidillä oli varauksia tyttärensä toimintaan, hän oli siellä. Ripa muistutti tätä Ellelle, sanoen: "Hän on huolissaan siitä, että saan sydämeni rikki tai elää sillan alla." On selvää, että asiat kuitenkin kehittyivät.

Hänen ensimmäinen roolinsa oli suuri

Kun Ripa muutti New Yorkiin uraansa, hänestä tuli Nerf-jalkapallojen demo-tyttö lelukaupassa. Mutta se ei kestänyt kauan, että tähdet kohdistuivat. Vuonna 1990 Ripa sai Hayleyn roolin saippuaoopperassa All My Children. Vain 20 vuotta vanha Ripa heijasteli myöhemmin menestystään ja siitä, miten se syntyi, kertomalla Redbookille: ”Ei ollut koskaan mitään selkeää polkua. Ja kun yritin saada selkeän polun, se on yleensä silloin, kun olisin pettynyt. Viihdeteollisuudessa voit työskennellä vain niin kovasti tavoitteen saavuttamiseksi. Se on todella 90 prosentin onnea, 5 prosentin mahdollisuus ja 5 prosentin taito.

Hänen roolinsa saippualla kesti yli kymmenen vuotta, ja Ripa tiesi, milloin hän oli valmis seuraaviin vaiheisiin. Hän jatkoi sanomalla: ”Lopulta näin, että minun piti muuttaa omaa kohtaloni. Minun täytyi sytyttää oma tuli. Kun tilaisuus tuli elämään Live, monet ystäväni sanoivat: "Et ole talk-show-isäntä, olet näyttelijä - jos käydään keskusteluesityksissä, jotka ovat näyttelijäsi uran loppu." Kun otin keskusteluohjelman, minulle tarjottiin sitcomia [Kelly costarred ABC: n Hope & Faith -yhtiölle vuosina 2003–2006] ja paljon muita näyttelijöitä. Joskus tilaisuus saa tilaisuuden ja työ synnyttää työtä, ja sinun tarvitsee vain hypätä. ”

Kohtalokas kohtaaminen saippuaoopperassa

Kaikkien lasteni tuottoisaa roolia lukuun ottamatta toi Ripan elämään jotain muuta tärkeää: aviomiehensä. Ripa tapasi Mark Consuelosin näyttelyssä, ja näyttelijä tiesi alusta alkaen, että hänellä oli rooli elämässään. Kun hän kertoi Redbookille: ”Kun tapasin Markin, olin vain eräänlainen ukkosmyrsky. Minulla oli unelma hänestä sinä yönä. Seuraavana päivänä menin hänen luokseen, ja vaikka en edes tiennyt hänen nimeään, sanoin: ”Minulla oli unelma sinusta viime yönä. Me olimme naimisissa ja meillä oli pieni tyttö ja olimme tasossa Roomaan. ”Ja hän oli kuin” Oi, oikeastaan? ”Ja käveli pois ja luultavasti ajattelin, että jättäisimme pidätysjärjestyksen.”

Mutta selvästi 24-vuotias Ripa ja hänen unelmansa eivät pelottaneet Consuelosta. Pari kipasi Vegasissa vuonna 1996, kun hän oli seurannut vain vuotta. Ja vuonna 2017, 21 vuotta myöhemmin, he ovat edelleen onnellisesti naimisissa.

Ennustaa hänen seuraavaa keikkaa

Ripan suurin rooli tuli vuonna 2001, jolloin 31-vuotias auditioned oli yksi uudista isännistä Live Regis ja Kathie Lee. Ja hänen koe ei pettänyt. Episodin aikana vieraspsyksi ennusti Ripan tulevaa raskautta. Maailma ei juuri tiennyt, Ripa oli raskaana toisen lapsensa kanssa. Kuten hän sanoi näyttelyssä (The Washington Postin kautta), "En ole vielä kertonut pomolleni!"

Ei ole yllättävää, että Ripa laski keikan. Tämä oli näyttely, jossa hän todella toi persoonallisuutensa näyttelyyn ja yleisöön. Näyttelyn toimeenpaneva tuottaja Michael Gelman heijasteli tällä kertaa The Washington Postin kanssa: ”Se oli vain todellinen hetki, että se osoitti Kellylle valon todella kuka hän oli… Hänellä oli niin paljon rehellisyyttä, jota hän ei voinut reagoida .”