The truth about HIIT workouts

Totuus HIIT-harjoituksista

Jos olet joskus tuntenut juuttuneena kuntoon kuntosalilla tai olet saavuttanut tasangon kuntoasi etenemisessäsi, voi olla aika muuttaa asioita ja ravistaa tavallista vakaan tilan sydäntunturiharjoitusta.

Jos olet koskaan kuullut jonkun, joka puhuu HIIT-harjoituksista ja mietti, mitä se tarkoitti, HIIT tarkoittaa High Intensity Interval Training -ohjelmaa. Men's Healthin mukaan ”korkean intensiteetin intervalliharjoittelu (HIIT) on harjoitusmuoto, jossa vaihdatte erittäin voimakkaita anaerobisia jaksoja ja hitaampia toipumisaikoja lyhyempää ja tehokkaampaa harjoitusaikaa varten.”

Henkilökohtaisesti rakastan kahden viikon harjoitusharjoitusten sisällyttämistä kunto-aikatauluun joka viikko, mutta kuten kaikissa harjoituksissa, on tärkeää varmistaa, että sallit runsaasti lepoaikaa. Kun kouluttaja Josh Bryant sanoo: ”Overtraining johtaa ylivuotoon. Jos olet ylikoulutuksessa, välit voivat verottaa keskushermostoa (keskushermostoa) ja aiheuttaa lihasten vaurioita, mekaanista jännitystä ja metabolista stressiä. Kuten raskaan raudan nostaminen, intervallikoulutus on annettava riittävästi. ”

Mikä on niin hienoa tästä harjoituksen muodosta? Olen niin iloinen, että kysyit.

Voit tehdä sen missä tahansa

Rakastan pääsyä kuntosalille; erilaisia laitteita, painoja ja barbelleja sekä kaikkien yhteen paikkaan kokoontuneiden ihmisten energiaa, jotka haluavat parantaa itseään ja terveyttään. Sanoisin, että ymmärrän, että me emme voi varaa kuntosaliliittoon, ja monet ihmiset eivät löydä samaa lohdutusta tällaisessa tilassa. Tai ehkä olet joku, joka matkustaa säännöllisesti töihin, ja hotellissasi on pieni tai ei lainkaan kuntokeskus, joten olet epävarma siitä, miten harjoittaa harjoittelua. Silloin HIIT-koulutus tulee täydellisesti.

ISSA-sertifioitu henkilökohtainen valmentaja, Christel Oerum sanoo: ”Voit tehdä HIIT-koulutusta missä tahansa! Voit ajaa Sprint-harjoituksia ulkona, tehdä harjoituksia kuntosalilla, ajoittaista polkupyörää tai suunnitella HIIT-harjoituksen, jonka voit tehdä olohuoneessasi. Niin kauan kuin saat pulssin nopeasti, näet HIITin edut. "

Se kestää vähemmän aikaa kuin perinteinen vakaan tilan sydän

Kun aloin työskennellä, olin mitä kutsut "kardio-kuningattareksi". Olisin istuttanut itseni elliptiselle tai paikallaan pysyvälle pyörälle tunnin ajan aikakauslehdellä tai iPodillani eikä liiku ennen kuin olin valmis. Nyt katsottuna ei ole yllättävää, että näinä päivinä en todellakaan nähnyt kehon muutoksia, joita toivoin saavani.

Kun kyseessä on HIIT-koulutus, harjoitukset ovat lyhyitä, sulavia ja pisteitä. Kun intensiteetti on kasvanut, emme tarvitse - tai haluamme - harjoitusta pitkään. Naisten Health & Fitnessin mukaan ”ihanteellinen kesto on 15–20 minuuttia. Jos harjoittelet liian kauan, harjoituksen intensiteetti pienenee ja sen myötä sydän teho heikkenee. ”

Tehostaa aineenvaihduntaa tunteina

Yksi intervallikoulutuksen eduista on aineenvaihdunnan vauhdittaminen. Korkean intensiteetin työn yhdistelmä, jota seuraa lyhyet taukot lepoa varten, auttaa kehoamme murtautumaan polttaviin rasvavarastoihin, jotka ylittävät harjoituksen keston. Kuten kouluttaja Bryan Falchuk sanoi: ”Olen fani sekoittaa HIITin ja elpymisen voimakkuuden koko viikon ajan, mutta HIITin paras osa on, että pidät polttamisen kun harjoitus on tehty. Keskustele tehokkaista harjoituksista!

Laitteita ei tarvita

”Rakastan sitä, että HIIT-harjoitukset voidaan koota käyttämällä paino-harjoituksia tai laitteita. Olen opettamassa kuntosalilla, puistossa tai vain yrittäessäni saada intensiivistä liikuntaa matkalla, HIIT-harjoitukset antavat minulle mahdollisuuden tarjota kaikille osallistujille erinomaisen harjoituksen ”, sanoi kouluttaja Cassandra Burke.

Näin pääsen seuraavaan kysymykseeni HIIT-koulutuksesta. Se ei vaadi mitään laitteistoa, jonka avulla voit ottaa harjoituksen missä tahansa, kuntosali, puisto tai olohuoneesi. HIIT-koulutusta voidaan tehdä myös lisäämällä painoja, kunhan olet varma, että säilytät asianmukaisen lomakkeen. Yksi suosikkiharjoituksistani, kun olen HIIT-koulutus on burpee. Keskustele koko kehon polttimesta!