The untold truth of Malia Obama

Malia Obaman lausumaton totuus

Huolimatta siitä, että heidän isänsä oli Yhdysvaltojen presidentti ja koko maailman valvonnassa kahdeksan vuotta, Barack Obaman tyttäret onnistuivat pitämään melko alhaisen profiilin Valkoisessa talossaan. Entinen presidentti vanhin tytär Malia on nyt alkanut haarautua ja tehdä omia otsikoita. Tästä, mitä hän teki tänä kuona vuoteen ennen kollegiona siihen, mitä Lollapaloozan aikana todella tapahtui, täällä on jonkin verran tietoa Maliasta.

Hänen syntymäpäivänsä oli joskus upstated

Amerikan syntymäpäivä on aika, jolloin Amerikan poliitikkojen odotetaan osallistuvan kaikkiin fanfareihin, piknikeihin ja paraateihin, jotka ovat lähes yhtä tärkeitä kuin 4. heinäkuuta kuin ilotulitus. Joten kun isäsi on yksi niistä poliitikoista ja sinä tapaat jakaa syntymäpäivän Amerikan kanssa, syntymäpäiväsi on joskus hieman koholla.

Näin tapahtui Maliasta, ennen kuin hänen isänsä tuli presidentiksi. Vuoden 2009 Chicagon Tribunen kappaleen mukaan hän vietti monta syntymäpäivää hotellihuoneessa ja juhli isänsä esiintymisiä. Esimerkiksi vuonna 2008 Tribune raportoi: ”Hän vietti illan Holiday Inn Express -hotellissa Montanassa. Kampanjoinnin aikana perhe osallistui hotellihuoneeseen, tilasi päivällisellä ja syntymäpäiväkakun ja tanssasi suosikkikappaleisiinsa sellaisista taiteilijoista kuin Jonas Brothers ja Hannah Montana. ”Vuonna 2007 hän vietti syntymäpäivänään isä noin Iowan etelä- ja keskiosassa, ensin kahvilassa Oskaloosassa, sitten toisen perheen kotiin Pellassa, sitten itsenäisyyspäivän juhlissa Des Moinesin puistossa ja lopulta Iowa Cubsin baseball-pelissä.

Vaikka hänellä oli vielä joitakin eeppisiä syntymäpäiviä

Sinun ei kuitenkaan pitäisi tuntea liian huonoa Maliaa kohtaan, koska hänen vanhempansa aina varmistivat, että hän tiesi, että hänen syntymäpäivänsä oli erityinen, ja hänellä oli melko hämmästyttäviä juhlia. Vuonna 2009, kuten Chicago Tribune raportoi, hän oli ensimmäinen perheessään, jolla oli syntymäpäivä Valkoisessa talossa, juhla, johon sisältyi noin 20 tyttöystävänsä, liittyivät häneen Camp Davidiin syntymäpäivää edeltävinä päivinä. South Lawn grilli ja ilotulitus takaisin Valkoiseen taloon. Ja vaikka hänen todellinen syntymäpäivä on usein vietetty hotellihuoneissa, Obamas varmisti, että siellä oli vielä juhlia, jonka ydin on ne jättiläiset unihäiriöt.

Ihmisille 2008 tehdyn haastattelun mukaan unihenkilöt olivat niin mukana, äiti sanoi, he eivät tee syntymäpäivälahjoja perheessään. ”[W] e viettää satoja dollareita syntymäpäiväjuhliin ja elokuvalipuihin sekä pizzaan ja popcorniin,” hän sanoi, miehensä lisäsi: ”Tämä unihäiriö riittää. Haluamme opettaa heille joitakin rajoituksia. Ja heidän ystävänsä tuovat esille.

Pizza, elokuvat, popcorn, ystävät ja ilotulitus? Ei liian hämmentynyt, Malia. Ei liian hämmentynyt ollenkaan. Tietysti joku näistä vertaa 18-vuotispäivään Kendrick Lamarin ja Janelle Monaen kaltaisten kanssa? Se on kova puhelu.

Hän sai korvauksen, mutta se oli pieni ja siinä oli määräyksiä

Puhuessasi rajoista, vain siksi, että vanhin Obaman tytär kohtelivat syntymäpäivän juhlallisuuksia, ei tarkoita, että hänet olisi pilannut. Itse asiassa, kun hän ja hänen sisarensa saivat ”sortaa, kinda”, se ei ollut paljon, ja siinä oli vastuut. Malian isä kertoi ihmisille: ”Alun perin annoimme hänelle dollarin viikossa niin kauan kuin hän teki kaikki askareensa. On käynyt ilmi, että hän on työskennellyt hänen askareissaan ilman, että häneltä olisi pyydetty apurahaa, mikä saa minut tuntemaan syyllisyyteni siitä, että hän on harjoittanut kaupankäyntiään ja en ole ollut yhtä johdonmukainen.

Ja jos luulit, että nämä askareet päättyivät, kun he tulivat Valkoiseen taloon, olisit väärässä. The New York Timesin mukaan Valkoiseen taloon siirtyminen ei muuttanut joitakin asioita, kun Obaman tyttäret olivat yhä nukkumassa kello 8.00. (ainakin samana ensimmäisenä vuonna Valkoisessa talossa) ja edelleen vaaditaan tekemään omat sängyt ja puhdistamaan omat huoneet.

Malian isä kertoi Barbara Waltersille ABC Newsilta, että vaikka hänen tyttärensä ovat hänelle ja heidän äidilleen erityisiä, "he eivät ole erikoisia, tiedätte, että sinun täytyy tehdä kotitehtävänsä tai pitää töitä." Hänen äitinsä lisäsi: oli ensimmäinen asia, jonka sanoin joillekin henkilöstölle, kun vierailin. Älä tee sänkyä. Tee hänet. ”Vaikka hän olisi voinut sanoa sen nauramalla, olemme melko varma, että hän ei vitsaile.

Hän osallistui arvostettuun kouluun, kun hän asui Valkoisessa talossa

Vain siksi, että isäsi on vapaan maailman johtaja, ei tarkoita, että olet vapautettu koulusta. Kun he siirtyivät Valkoiseen taloon, Obaman perhe päätti lähettää Malia ja hänen sisarensa Sashan Sidwell Friends Schooliin, yksityiseen kouluun, jonka alumnit sisältävät myös Chelsea Clintonin ja Richard Nixonin tyttäret. Sidwellin vanhempi kertoi Washington Postille Obamasin päätöksestä: ”Luulen, että koulu tietää, miten käsitellä sitä, ja lapset tietävät, miten käsitellä sitä.”

Teknisesti presidentin lapset saavat osallistua mihin tahansa kouluun, myös julkisiin kouluihin. Atlantti raportoi kuitenkin vuonna 2016, että Jimmy Carterin tytär Amy on ainoa presidentin tytär, joka osallistuu DC: n julkiseen kouluun vuodesta 1906. NBC: n The Today Show -haastattelussa presidentti paljasti, että hän ei uskonut, että hänen tyttärensä voisivat saada korkealaatuista koulutusta DC: n julkisessa koulussa.