Things you don’t know about Stana Katic

Asiat, joita et tiedä Stana Katicista

Hän tanssii, soittaa instrumentteja, säästää ympäristöä ja on lopullinen etsivä. Okei, etsivä rooli voi olla televisiossa, mutta tässä luettelossa näkyy, kuinka hieno näyttelijä Stana Katic on. Tähti on tunnettu Kate Beckettin roolista ABC: n linnassa, ja vaikka fanit näkevät tähden ruudulla usein, Katic on varmistanut työn ja elämän tasapainon, jolloin hänen yksityisyytensä on ensisijainen.

Katic on kuitenkin vuosien varrella jakanut muutamia hauskoja faktoja itsestään ja elämästään. Katsokaamme siis joitakin asioita, joita et todennäköisesti tiedä näyttelijä Stana Katicista.

Hänet nostivat maahanmuuttajien vanhemmat

Katic syntyi maahanmuuttajaperheeseen vanhempien Jugoslavian vanhemmille. Kun hän jakoi Chatelainen kanssa, he tulivat Pohjois-Amerikkaan hyvin vähän ja löysivät tiensä Hamiltoniin, Ontarioon, ennen kuin he asettuivat virallisesti Chicagoon. Siellä he "rakensivat imperiumin, joka oli kalustoliiketoimintansa kanssa."

Katic kuvaili kasvatustaan haastattelun aikana ja meni yksityiskohtaisesti, kun hänen vanhempiensa keskityttiin hänen ja hänen sisarustensa koulutukseen, sanoen: "He saivat viiden sisarukseni ja minulle koulutetut - piano, baletti, karate - hyvin matkustaneet ja innostuneet maailma."

Toiminta oli aina hänen prioriteettinsa

Vaikka jotkut tähdet löytävät kutsun myöhemmin elämässä, toiset näyttävät syntyneen Hollywoodille. Jopa tanssia ja soittimia soitettaessa oli aina ollut Katicin kortteja. Kun hän jakoi Naisen kanssa, hän tiesi, että hän halusi olla näyttelijä, kun hän oli 4-vuotias. Hän paljasti haastattelussa: ”Joo, muistan, että aikanaan perheen ystäväni todella kysyi, joka ehdotti” lääkäriä, hammaslääkäriä ”ja menin juuri” näyttelijä! ”

Epätavallinen koe johti suureen rooliin

Katic saattaa olla tunnettu hänen roolistaan etsivä Beckettillä linnassa, mutta tarina siitä, miten hän laski roolinsa, ei ole kovin tunnettu.

Näyttelijä jakoi yksityiskohdat haastattelussa TV Addictin kanssa epätavallisesta esiintymisestä. Hän sanoi: ”Minulla ei ollut aikaa ostaa oikeaa puseroa, joten tartuin juuri tähän puseroon, jonka minulla oli ja ajattelin, että teen sen. Kun pääsin testausalueelle, he tekivät meikkiä, hiuksia, leikkivät vaatteeni kanssa ja tietenkin se ei toiminut. Olin siellä, yrittäen olla korostamatta, koska aion olla noin 40–50 hengelle noin 10 minuutissa. ”

Hänen tulevaisuuden tähti, Nathan Fillion, päätyi valtavaan apuun tahmeaan tilanteeseen. Hän jatkoi: "Nathan tarttui kahviin, hän sanoo:" Hei, miten sinä teet? "Minä olen kuin" Joten voisitko auttaa minua ulos sekunnin ajan? " alempi tunikaosa ja se on hauskaa, koska tuottajat kävivät molempien joukossa yhdessä rikollisina ja ajattelin, että se oli vain todellinen ihana maku siitä, mitä toveruus olisi tulevaisuudessa näyttelyssä. ”

Hän haluaa oppia rap

Tämä näyttelijä on jo lahjakas, joten mikä on seuraava harrastus, jota hän haluaa käsitellä? Hän on valmis rapping-uraansa. Katic jakoi tavoitteensa Glamourin kanssa itsenäisen Hengen palkinnoissa ja myönsi: "Tiedän, että se kuulostaa täysin naurettavalta!"

Hänellä on suosikkimusiikkiaan inspiraationa. Hän jatkoi: ”Pidän 50 senttiä ja Snoop Dogista. Rakastan tapaa, jolla he suuntautuvat sanojensa ympärille. En ole harrastaja, mutta haluaisin oppia! "

Sen lisäksi, että hän oppii rapsia, se on avain. Mitä Katicin näyttämönimi olisi? Hän on kaikki suunnitellut, sanoen: "Kinectic olisi hyvä! Kinectic Katic on syvä! Rakastan sitä!"