Things you should never wear on an airplane

Asiat, joita sinun ei pitäisi koskaan käyttää lentokoneessa

Kun seuraavan kerran otat matkan, ota hetki katsomaan lentoasemaa ympäri, kun valmistaudut lentoon. Rakastan suunnittelua eteenpäin matkalle ja valitsemalla täydellisen matka-asun. Se tuntuu tuoreelta ja jännittävältä, enkä ole ainoa. Koko lentokentällä näet muiden matkailijoiden tyyliä, olipa se sitten mukava hikoilu tai ylistetty maxi-mekko. Olitpa tyyliäsi riippumatta, jotkut lentävät muodit eivät tiedä.

Monimutkaiset kohteet

Ennen kuin valitset matkustusasun, mieti, mitä sinä teet tuona päivänä. Olet todennäköisesti istumassa tiukassa tilassa pitkään, joten suunnittele sitä eteenpäin ja älä unohda lentokoneen kylpyhuoneita. Varmista, että vältät asuja, jotka ovat liian monimutkaisia päästäksesi pois ja niissä pienissä huoneissa.

"Jumpsuitit on vaikea poistaa pikkuisissa kylpyhuoneissa", Hitha Palepu, kirjoittaja How To Pack ja Hitha On The Go: n perustaja kertoi minulle. ”Vältä myös lyhyitä hameita tai mekkoja ja mitään vähäistä leikkausta.”

Pop-muoti kohossi Kaarin Vembar suositteli pysyvän poissa ”kaikesta, joka on hyvin kiihkeä. Et halua asioita, joissa on paljon vetoketjuja, painikkeita tai jotain, joka täytyy olla teillä ”juuri niin”, jotta voisit näyttää kunnolla ”, Vembar sanoi. ”Haluatko olla mukava!”

Sinun suosikki asu

Facebook- ja Instragram-tarinoita vain kerjäämällä kronikoita matkasi, on houkuttelevaa hajottaa upea upouusi asu lennolle, mutta tallenna se lomalle.

”Älä koskaan käytä mitään, jos se pääsee valumaan, yllättää sinut ulos,” suhdeasiantuntija huhtikuu Masini kertoi minulle. ”On hyvin helppo vuotaa tai vuotaa, kun turbulenssi- ja kyynärpää-kyynärpään istuimet ovat. Tietenkin kaikki vaatteillesi tapahtuva vuoto on pettymys, mutta jos käytät jotain kalliita, perintöominaisuuksia tai kova korvata tai puhdistaa, jätä se kotiin tai pakkaa se. "

Lentokone on täynnä mahdollisuuksia pilata mukava asu. Virvoitusjuomat, pikkulapset ja kylpyhuone turbulenssi uhkaavat tuhota täydellisen ilmeen. "Lentokoneen turbulenssi ja ruoka ja juoma ilman kannet tekevät vuotamisesta vaatteillasi ajan, ei mahdollisuuden," sanoi Masini.

Kesävaatteet

Kun on aika päästä pois Karibian lomasta, olet yleensä niin innoissasi siitä rannasta, että unohdat lentokoneen lämpötilan. Yritä tallentaa lomakohteesi hotelliin ja pysyä tasoilla tasoilla. Et koskaan tiedä, kuinka siistiä se on, ja et halua olla vapisevia koko matkan.

”Lentokoneilla on hauska tapa päästä kylmäksi, joten älä käytä jotain kuumaan säähän, vaikka olisit matkalla kuumaan sääolosuhteisiin ilman, että kerrokset nousevat lentokoneen aikana”, Masini suositteli. ”Shortsit ja hihaton paita, jossa on sandaalit, voivat tuntua täydelliseltä ja miellyttävältä, kunnes lentokoneen sisustus muuttuu kuin syksy tai talvi. Tuo pusero ja sukat, viltti tai tasot lentokoneiden ratsastuksiin. ”Ylisuuret neuletakit ja mukavat huivi voi olla elämän säästäjiä.

Sandaalit

Niin kauan kuin olemme pakanneet kesän vaatteet, kunnes pääset rannalle, mene eteenpäin ja heitä floppisi myös matkalaukkuun. Ne ovat liian ohuita koko matkan ajan, ja olet todennäköisesti pahoillani niistä jossakin vaiheessa lennon aikana.

Aaron Hockel, joka matkustaa laajasti liiketoimintakehitystyöhönsä AtlaVista-strategisissa kumppaneissa, sanoi, että yksi asia, jota hän ei koskaan matkustaa enää, on flip flops. ”Katsokaamme, lentokoneet voivat saada hyvin kuumia, ja se tarkoittaa hikoilua. On uskomattoman kiusallista tuhota omia jalkojasi viiden tai kuuden tunnin maastolennon alussa ilman vaihtoehtoja peittää niitä. ”Hänen juoksu on käynnissä tai urheilukengät. ”Ne ovat mukavia ja säästävät tilaa matkalaukkuni. Aion tuoda heidät harjoitukseen joka tapauksessa. ”