Ways to finally Get Rid of arm fat for good

Tapoja lopulta päästä eroon käsivarren rasvasta hyväksi

Ah, käsivarren rasva, jokaisen naisen lyhythihainen-paita-yllään olemassaolo. Se pitää sinut heiluttaen yhtä innostuneesti kuin haluat ja liikaa se voi tehdä kyynärpäistäsi näyttävän todella velttoisilta. Silti yhtä paljon kuin voit vihata käsivarren rasvaa, luultavasti luulet, että se on vain jotain, jonka täytyy elää, eikö?

Olet väärässä! Sinun ei tarvitse laittaa ruma-käsivarren rasvaa. Jos olet valmis soveltamaan yhtä tai useampaa näistä vinkkejä, voit ehkä päästää itsestään pehmeät käsivarret ikuisesti.

Asianmukainen ravitsemus

Oikein! Sen lisäksi, että rakennat lihaksia ja poltat rasvaa liikuntaa käyttäen, vapautat itsesi käsivarren flabista, tarkoittaa myös sitä, että olet vastuussa siitä, mitä syöt. Nutrition.gov, hallituksen aloite, joka syntyi USDA: n sitoutumisesta terveen Amerikan edistämiseen, suosittelee "arvioimaan kalorien tarpeet", jotta se säilyttää terveellisen painon ja luo "vähäkalorinen, ravitsemuksellisesti tasapainoisen ruokintasuunnitelman" painonpudotuksi.

Tutkimus osoittaa myös, että ei-tärkkelysvihannekset kuten parsakaali, soijapavut, kukkakaali ja salaatti ovat hyviä pitkän aikavälin laihtuminen tavoitteita. Tietyt hedelmät, erityisesti omenat, marjat ja päärynät, suositellaan myös oikeaan ravitsemukseen ja laihduttamiseen. Kuitenkin kaikkia hedelmiä ja vihanneksia ei luoda yhtäläisesti. Tärkkelysvihannekset, kuten perunat ja maissi, ovat tieteellisesti sidoksissa painonnousuun, mikä ilmenee niinä pehmeinä käsivarsina, joita yrität päästä eroon!

Paras mahdollisuudet menestykseen, yhdistä edellä suositellut harjoitukset oikeaan ravitsemussuunnitelmaan ja sinun pitäisi nähdä merkittäviä etuja.

Juo runsaasti vettä

Jos haluat päästä eroon näistä pehmeistä aseista (ja me tiedämme, että teet!), Niin saatat haluta lisätä vedenottoasi. Tutkimus osoittaa, että keskimääräinen henkilö ei juo tarpeeksi vettä. Se on häpeä, kuten CNN mainitsee tässä tutkimuksessa, mikä osoittaa, kuinka oikea hydraatio voisi olla parhaiten pidetty salaisuus kenelle tahansa, joka haluaa irrottaa ei-toivottuja kiloja. Kuten Muoto ilmoitti, "Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että juomavesi (noin 17oz) lisää terveellisiin miehiin ja naisiin metaboloitumista 30 prosentilla." Tämä suuri aineenvaihdunta on avainasemassa polttamiseen rasvaa ja vartaloa.

Mitä vettä juotan, Dr. Jennifer Stone, klinikan ohjaaja Missourin yliopistossa, ehdottaa yksinkertaista laskentaa: ruumiinpaino x 0,5 = unssia vettä päivässä. Jos käytät päivittäin, sinun on lisättävä ylimääräinen yhtälö: edellinen kokonaissumma (kokonaispistemäärä / 30 minuuttia x 12 oz.) = Unssia vettä päivässä

Oletetaan, että painat 130 kg ja liikuntaa noin tunnin ajan. Tarvittavan veden kokonaismäärä määritettäisiin seuraavasti:

130 x 0,5 = 65 oz.

65 oz. + (60 min / 30 min. X 12. oz) = 89 oz.

Kuten näette, tarvittava vedenotto vaihtelee voimakkaasti sen mukaan, kuinka aktiivinen olet. Käytä tätä laskutoimitusta ohjeena, eikä sinun pitäisi olla ongelma, joka pysyy kunnolla hydratoituna.

Hanki oikea määrä nukkua

Et ehkä näe yhteyksiä kädensijaasi ja unen puutteen välillä, mutta se on siellä. USA Todayin mukaan tutkimukset osoittivat, että ihmiset, jotka eivät nukkuneet niin paljon, todennäköisemmin kuluttavat enemmän kaloreita. Enemmän kaloreita tarkoittaa enemmän kehon rasvaa, enemmän kehon rasvaa tarkoittaa enemmän käsivarren flab.

Itse asiassa Rochesterin yliopiston tekemä tutkimus osoittaa, että aikuisilla, joilla on alle 7 - 9 tuntia nukkua joka yö, voi olla kielteisiä sivuvaikutuksia - ei-toivottoman painonnousun lisäksi - kuten muistin säilyttämiseen.

Varoituksen sana

Kyllä, käsivarren rasva on ärsyttävää ja et voi aina piilottaa sitä. Jopa niin, haluat varmistaa, että lujit kätesi kätevästi käyttämällä järkeviä, turvallisia menetelmiä. Vältä "villityypin ruokavalioita" tai mitä tahansa painonmenetysmenetelmiä, jotka näyttävät vaarallisilta. Jos et ole varma, onko fitness- tai ravitsemusohjelma sopiva sinulle, keskustele lääkärisi kanssa ennen muutosten tekemistä.