What celebs know about fitness that regular people don’t

Mitä julkkikset tietävät kuntoon, jota tavalliset ihmiset eivät

Olet luultavasti nähnyt sosiaalisen median ympärillä olevia memeitä, joilla on sama tuntien määrä päivässä kuin Beyoncé. Sertifioiduna henkilökohtaisena kouluttajana monet asiakkaani lähettivät sen minulle heti saadakseni mielipiteeni, koska meme-konteksti on usein työstämässä. On epäilemättä tarkoitus innostaa meitä kaikkia nousemaan ja harjoittelemaan, riippumatta siitä, kuinka kiireinen olemme. Loppujen lopuksi, jos Beyoncé voi tehdä sen jongleeraamalla äitiyttä, loppuunmyytyjä retkiä, tallentamista ja kuvaamista, emme voi me kaikki? Pitkän päivän jälkeen toimistossa, kulkee keskimäärin 25 minuuttia kumpaankin suuntaan, sitten tulossa kotiin tekemään illallinen, kotitöitä, huolehtimalla kaikista lapsista (ihmis- tai eläinlaji) ja valmistautumalla seuraavaan päivään, miten on mahdollista saada kaikki valmiiksi ja huolestua kuntoamme? Miten Beyoncé (tai julkkis) tekee sen?

Kohtele sitä kuin työtäsi

Julkkiksia varten kuva on kaikki. Olipa oikea vai ei, pidämme julkkiksia (uros ja nainen) jalustalla ja katsomme heitä kauneusvaatimuksistamme. Niiden pitäisi olla turmeltumaton, virheettömiä ja erittäin sopivia koko ajan. Kun kuva on kaikki, siellä on yksi positiivinen, joka tulee ulos - kunto tulee osaksi työtäsi. Kun sopimus perustuu siihen, että sovitat tiettyyn pukuun tai pystytte ajamaan, hyppäämään ja tanssimaan laulamisen aikana, ei ole paljon valinnanvaraa, kun on kyse sopivuudesta. Näille julkkiksille kuntoilu on yhtä tärkeää kuin kokouksenne pomosi kanssa.

Hemmottele kuntoa kuten osa työtäsi ja et koskaan unohda harjoitusta uudelleen. Yksi niistä asioista, jotka aina kerron koulutuksen asiakkailleni, on luoda tapaaminen harjoittelulle; oikeastaan laittaa sen suunnittelijasi. Käsittele sitä nyt kuin mikä tahansa muu tärkeä kokous. Sinun ei olisi ohitettava kokous pomosi kanssa, joten älä ohita kokousta kuntosalilla kehon pomolla (vihje, se on sinä). Muut asiat tulevat esiin, mutta käsittelevät niitä kuin olisit, jos tämä todella olisi työkokous. Joskus haluat todella tehdä hiukset tekemättä kuntosalille, mutta se ei lennä pomosi kanssa, joten älä anna sen lentää kuntoasi.

Palkkaa henkilökohtainen valmentaja

Useimmilla julkkisilla ei ole taustatietoa liikunta- tai kunto-ohjelmoinnista. Vaikka on mahdollista suunnata kuntosalille ilman suunnitelmaa ja sillä on edelleen hyvä harjoitus, on paljon helpompaa, kun joku kertoo sinulle, mitä tehdä. Henkilökohtaisen kouluttajan palkkaaminen voi tehdä paljon arvailua siitä, mitä todella tehdä kun kuntosalille pääsee, se voi auttaa myös motivaatiossa ja vastuullisuudessa. Voin kertoa kokemuksestani, että jos et tee sitä kuntosalille, kouluttajasi huomaa. Olen myös ollut tiedossa, että pääsen asiakkailleni, kun tiedän, että heillä on suuri tapahtuma (joka voi todella nauttia) ja muistuttaa heille joitakin vaihtoehtoja terveellisiin valintoihin. He tekevät lopulta päätöksen itse, mutta vastuu on silloin, kun se muuten ei olisi. Toinen valmentajan etu on loukkaantumisen ehkäiseminen. On aina hyvä saada joku kanssasi, joka tietää, mitä he tekevät ja miten pitää sinut turvassa harjoituksen aikana. Et todennäköisesti yritä harjoittaa liikuntaa uudelleen, jos satutut viimeisen kerran kun teit sen. Toki henkilökohtaiset kouluttajat voivat olla kalliita, mutta tarjolla on edullisia vaihtoehtoja. Tutustu ryhmän kunto- tai pienryhmäkoulutukseen kustannusten vähentämiseksi. Monet boutique-fitness-studiot käyttävät jopa sertifioituja kouluttajia luokkansa kuntosaliharjoittajien lisäksi.

Vaihda se ylös

Julkkikset haluavat kokeilla uusia fitness-trendejä. Valittavana on kymmeniä erilaisia treenityyliä, eikä kukaan sano, että sinun täytyy valita vain yksi. Olitpa SoulCycle säännöllisesti, kuten Kelly Ripa, The Bar Methodin rakastaja, kuten Zooey Deschanel, tai haluatte antaa lentokonetyypin kokeilla kuin Kardashians, on tärkeää vaihtaa asioita aina kerran.

Julkkisvalmentaja Gunnar Peterson, joka on kouluttanut joitakin Kardashialaisia, Brooke Burke, Sofia Vergara ja Jennifer Lopez vain muutamia, uskoo pitävänsä mielenkiintoisia asioita tällä tavalla. ”Keskityn lihaksen sekaannukseen, korkean intensiteetin aikaväleihin, moniliitosliikkeisiin ja annoksen levitykseen joka kerta, kun se tuntuu siltä, että se on liian kova!” Peterson sanoi haastattelussa. Muuttamalla rutiiniaan he pystyvät maksimoimaan tulokset ja pitämään asiat mielenkiintoisina.

Aikakysymykset

Kuuluisuuksilla ei yleensä ole aikaa viettää aikaa kuntosalilla, joten heidän on löydettävä tehokkaimmat harjoitukset lyhyessä ajassa. He tarvitsevat usein myös muotoa tietyn tapahtuman tai roolin suhteen. Julkkisvalmentaja Joel Harper kertoi Huffington Postille, että se tulee usein näihin määräaikoihin. ”Jos he ampuvat elokuun 1. ja heillä on kohtaus uimapuvussa ja he tietävät, että kaikki näkevät ne uimapuvussa, he saavat sen valmiiksi. Tämä paine ajaa käyttäytymistä ja puolestaan luo päivittäistä johdonmukaisuutta. ”Tämä pätee myös tavallisiin ihmisiin. Kun tapaan asiakkaita, olen asettanut heille lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet, jotta heillä on määräaikoja. Sitten puhumme siitä, miten maksimoida tulokset tuona aikana. Korkean intensiteetin intervalliharjoittelu (HIIT) on loistava vaihtoehto, jos olet lyhyessä ajassa ja haluat tuloksia.

American College of Sports Medicine (ACSM): n mukaan ”HIIT voidaan helposti muokata kaikille kuntotasoille ja erityisolosuhteille, voidaan suorittaa kaikissa liikuntatiloissa, mukaan lukien pyöräily, kävely, uinti, vesikoulutus, elliptinen ristikoulutus , ja monissa ryhmätyöskentelyluokissa ja HIIT tarjoaa samankaltaisia kunto-etuja kuin jatkuva kestävyysharjoitukset, mutta lyhyemmässä ajassa. Tämä johtuu siitä, että HIIT-harjoitukset polttaa enemmän kaloreita kuin perinteiset harjoitukset.

Riittämätön aika ei ole enää tekosyy.